Nadomestni geli za komplet za beljenje zob

Belilni PAP gel hello coco je edinstven gel za beljenje zob. Gre za enostaven in hiter postopek z vidnimi rezultati.

Zakaj gel ne vsebuje peroksida?

Pri beljenju peroksid sprošča tako imenovane proste radikale. Prosti radikali zlahka napadejo organske molekule in tako zmanjšajo obarvanost zob, vendar lahko povzročijo tudi neželene stranske učinke, kot so občutljivost, draženje dlesni in demineralizacija zobne sklenine.

Kaj je PAP formula?

Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Postopek beljenja zob, ki prinaša takojšnje rezultate.

Odstranjuje madeže in zobne obloge od kave, vina, čaja in kajenja.

Kaj vsebujejo?

3 x Belilna peresa za 12-15 uporab - 3 x 2 ml

Kako se uporablja?

Zavrtite spodnji del peresa, dokler se gel ne sprosti. Nanesite tanko plast gela na sprednjo stran očiščenih zob, pri čemer se izognite dlesnim. Nato vklopite ustnik.

Sestavine

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatite (HAp)
Hidroksiapatit je glavna sestavina zob. Formula PAP+ vsebuje sintetično različico, ki vrača minerale v poškodovane dele sklenine, kar bo sčasoma pomagalo okrepiti in zaščititi plasti zob.

Potassium Citrate
Močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga pri odpravljanju že obstoječe občutljivosti zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Sestavine
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Najboljši rezultati beljenja zob

Trenutno ni na voljo
19,50 €
Category: Izdelki
Weight: 0.3 kg

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) je znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatit

Hydroxyapatit (HAp) je redek mineral, ki je naravno prisoten v zobni sklenini. Formula PAP vsebuje sintetično različico PAP, ki pomaga pri glajenju mikrorazpok na zobeh, kjer se zadržujejo zobne obloge. Hkrati ustvarja zaščitni sloj, zaradi katerega so zobje bolj odporni proti zobni gnilobi.

Potassium Citrate

Potassium Citrate je močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga ublažiti že obstoječo občutljivost zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Najboljši rezultati beljenja zob.

Komplet za beljenje zob P R O LED Kit (povezava do izdelka) smo popolnoma preoblikovali, da bi zagotovili maksimalne učinke in udobje pri domači uporabi LED luči.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Zakaj je potrebno uporabljati belilna peresa?

Z našimi belilnimi peresi lahko podaljšate belino svojih zob. Da bi ohranili optimalne rezultate, vam priporočamo, da postopek ponovite vsakih 6 tednov.

Kdaj naj uporabim novo polnilo z gelom?

Če so polnila v peresih, ki so priloženi kompletu za beljenje, prazna. Polnila lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

Back shopping