PAP Belilni trakovi za zobe

Na podlagi PAP belilne formule smo zasnovali belilne trakove, ki so do zdaj naš najbolj priročen način beljenja.

  • Hitri rezultati že po eni uporabi.
  • Beljenje na poti.
  • Brez draženja dlesni in občutljivosti zob.
Kako delujejo trakovi?

S trakovi za beljenje zob lahko preprosto in učinkovito pobelimo zobe ter se znebimo grdih madežev na zobni sklenini kar v udobju svojega doma. Na podlagi naše formule za beljenje PAP smo trakove zasnovali kot najbolj priročno metodo beljenja do zdaj.

Ali trakovi povzročajo občutljivost?

Tradicionalni belilni trakovi uporabljajo formulo na osnovi peroksida, ki lahko povzroči občutljivost zob. Namesto tega PAP trakovi Hello Coco uporabljajo formulo na osnovi PAP brez občutljivosti.

Najbolj priročen način beljenja.

Trakove pustite delovati 30 minut in jih uporabljajte po potrebi.

Kako uporabljati trakove?

Pred uporabo temeljito osušite zobe. Odlepite dolg trak in lepljivo stran prilepite na zgornje zobe. Trdno pritisnite trak navzdol in ga prepognite čez zadnjo stran zob, da ga pritrdite. Ponovite s kratkim trakom na spodnjih zobeh. Pustite delovati 30 minut. Odstranite trakove in usta izplahnite z vodo. Trakove uporabljajte tako pogosto, kot je potrebno.

Sestavine

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatite (HAp)
Hidroksiapatit je glavna sestavina zob. Formula PAP+ vsebuje sintetično različico, ki vrača minerale v poškodovane dele sklenine, kar bo sčasoma pomagalo okrepiti in zaščititi plasti zob.

Potassium Citrate
Močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga pri odpravljanju že obstoječe občutljivosti zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Sestavine
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate.

Vsebine paketa

28 x trakov I 14 posameznih procedur

Odstranjevanje madežev, brez občutljivosti zob

Na zalogi
29,50 €
Category: Izdelki
Weight: 0.2 kg

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) je znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatit

Hydroxyapatit (HAp) je redek mineral, ki je naravno prisoten v zobni sklenini. Formula PAP vsebuje sintetično različico PAP, ki pomaga pri glajenju mikrorazpok na zobeh, kjer se zadržujejo zobne obloge. Hkrati ustvarja zaščitni sloj, zaradi katerega so zobje bolj odporni proti zobni gnilobi.

Potassium Citrate

Potassium Citrate je močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga ublažiti že obstoječo občutljivost zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Odprite, nalepite, nasmehnite se!

Odlepite dolg trak in lepljivo stran prilepite na zgornje zobe. Trdno pritisnite trak navzdol in ga prepognite čez zadnjo stran zob, da ga pritrdite. Ponovite s kratkim trakom na spodnjih zobeh. Pustite delovati 30 minut in uživajte v bolj belem nasmehu.

Brez draženja dlesni in občutljivosti zob.

Na podlagi PAP belilne formule smo zasnovali belilne trakove, ki so do zdaj naš najbolj priročen način beljenja.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Ali lahko uporabljam belilne trakove za zobe, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin v naših belilnih trakovih, ki ga lahko predložite svojemu zdravniku: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Ali lahko uporabljam trakove s fasetami, mostički ali implantati?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Formula za beljenje PAP deluje tako, da oksidira madeže iz naravnih zob, vendar lahko pomaga ohraniti enak odtenek okoliških zob, kot ga imajo zobje, ki jih je obdelal zobozdravnik. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali belilni trakovi za zobe povzročajo občutljivost zob?

Naši belilni trakovi PAP vsebujejo aktivno belilno sestavino PAP, ki ne povzroča občutljivosti zob ali poškodb sklenine. Formula PAP pri beljenju vpliva izključno na madeže na zobeh, ne da bi poškodovala zaščitne plasti zoba. Za pomoč pri že obstoječi občutljivosti smo ustvarili formulo PAP z močnim sredstvom za zmanjšanje občutljivosti, znanim kot kalijev citrat.

Kako uporabljati belilne trakove?

Naši PAP belilni trakovi so bili zasnovani za priročno beljenje zob na poti in jih lahko uporabljate kadar koli tekom dneva ali kadar koli želite pobeliti zobe.

Kako delujejo belilni trakovi?

Naši belilni trakovi za zobe vsebujejo našo PAP formulo v obliki trakov. PAP formula pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi povzročila neželene učinke, kot sta draženje ali občutljivost mehkih tkiv (dlesni). Med 30-minutnim postopkom se sestavina razgradi in po odstranitvi traku ne pusti ostankov belilne tekočine.

Back shopping