Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dolgo bodo vidni rezultati na zobeh po beljenju z izdelki Hello Coco?

Rezultati beljenja so vidni 12 mesecev. Doseženi odtenki bele barve postopoma zbledijo glede na vašo prehrano ali uživanje hrane in pijače, kot sta alkohol ali kava. Za podaljšanje rezultatov priporočamo, da kuro ponavljate vsakih 6 tednov.

Ali bodo moji zobje po belilnem tretmaju Hello Coco občutljivi?

Gre za nebolečo in varno uporabo, ki je primerna za vsakogar. Naše aktivno oglje je prav tako mešano po mednarodnih standardih, zato ne boste imeli občutljivih zob ali dlesni.

Če naročim enega od vaših izdelkov, v kolikšnem času ga bom prejel?

Če naročite naše izdelke z dostavo, bo naš izdelek v 2-3 dneh pri vas. Če želite prevzeti blago v trgovini ali izbrati drugo vrsto prevoza, lahko vse potrebne informacije najdete na spletni strani www.hellococo.sk/postovne-a-doprava/ . Če imate kakršna koli vprašanja o načinu dostave, nam pišite na kontakt@hellococo.si.

Kako lahko stopim v stik z vašo službo za pomoč strankam?

Vse, kar morate storiti, je, da nam pošljete sporočilo prek kontakt@hellococo.sinega obrazca na naši spletni strani ali nam pišite na kontakt@hellococo.si.

Ali lahko izdelke Hello Coco uporabljajo tudi nosečnice?

Čeprav beljenje z našimi izdelki nima stranskih učinkov, poskrbimo, da jih preprečimo. Beljenje zob zato nosečnicam odsvetujemo.

Ali so izdelki Hello Coco testirani na živalih?

Ne. Menimo, da morajo biti lepotni izdelki brez krutosti. Radi imamo živali in to upoštevamo tudi pri ustvarjanju hello coco izdelkov.

Kako deluje Teeth Whitening Led Kit?

Izdelek je enostaven za uporabo, potrebno ga je samo vstaviti v usta. Povežete ga lahko s sistemom Android ali iPhone, združljiv pa je tudi z namiznimi napravami, ki jih povežete z običajnim USB priključkom. Gre za nebolečo in varno uporabo, ki je primerna za vsakogar. Gel deluje v kombinaciji z našo LED lučko in zagotavlja rezultate v 16 minutah.

Ali bom imel po uporabi Teeth Whitening Led Kit občutljive zobe?

Naša formula je bila razvita za nežno beljenje zob, da ne bi prišlo do poškodb sklenine. Lep bel nasmeh je pri nas popolnoma brez bolečin.

Ali je LED Kit ustnik vodoodporen?

Da, LED lučka je vodoodporna. Ustnik operite pod hladno tekočo vodo, da voda ne pride na kabelski zaključek, in ga nato obrišite do suhega. 

Zakaj moj LED ustnik ne deluje?

Če vam priročnik, ki je bil priložen v paketu, ni pomagal, vam priporočamo naslednji postopek:

 • napravo Led Kit s pomočjo redukcije povežite z mobilno napravo, jo odklenite in vklopite
 • naprava naj bi svetila 16 minut in se nato izklopila
 • če to ne pomaga, preverite LED lučko na drugi napravi
 • Če tudi ta postopek ni uspešen, se obrnite na nas na kontakt@hellococo.si, napravo vam bomo zamenjali z novo.
Kako pogosto naj ponavljam postopek beljenja s kompletom Led Kit?

Priporočamo, da napravo uporabljate enkrat na dan, najbolje zvečer. Najboljši učinek dosežete s kombinacijo pene ali črnega oglja hello coco. Postopek naj bi potekal en teden. Po šestih tednih priporočamo ponovitev postopka.

Koliko časa bo minilo, preden bodo vidni rezultati Hello Coco praška ali pene?

Rezultati bodo vidni že po prvi uporabi.

Kako pogosto naj uporabljam prašek Hello Coco z aktivnim ogljem?

Za doseganje najboljših rezultatov vam priporočamo, da prašek uporabljate dvakrat na dan.

Za koliko uporab zadostuje ena tuba?

Priporočamo, da si zobe čistite dvakrat na dan. Izdelek naj bi v tem primeru zadostoval za dva meseca.

Zakaj je potrebno uporabljati belilna peresa?

Z našimi belilnimi peresi lahko podaljšate belino svojih zob. Da bi ohranili optimalne rezultate, vam priporočamo, da postopek ponovite vsakih 6 tednov.

Kdaj naj uporabim novo polnilo z gelom?

Če so polnila v peresih, ki so priloženi kompletu za beljenje, prazna. Polnila lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

Kako se uporablja Pro Teeth Whitening LED Kit?
 1. Zavrtite spodnji del peresa, dokler se gel ne sprosti.
 2. Nanesite tanko plast gela na sprednjo stran očiščenih zob, pri čemer se izognite dlesnim.
 3. Vstavite LED ustnik v usta, ga vklopite in pustite delovati. Ustnik se bo po 15 minutah sam izklopil.
 4. Uporabljajte enkrat na dan 7 dni, nato pa postopek ponovite po 6 tednih.
 5. Za boljše rezultate eno uro po beljenju ne pijte, ne jejte in ne kadite. Pred čiščenjem z vodo ustnik vedno ločite od LED naprave.
Kako uporabljati dual mode?

Prvi način je 15-minutno učinkovito beljenje z modro svetlobo. Drugi način je 10-minutno beljenje z modro in rdečo svetlobo za učinkovito beljenje, zmanjšanje občutljivosti in remineralizacijo zobne sklenine.

Katere so ključne sestavine PAP?

PAP

Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

HAp

Hidroksiapatit je glavna sestavina zob. Formula PAP vsebuje sintetično različico, ki vrača minerale v poškodovane dele sklenine, kar bo sčasoma pomagalo okrepiti in zaščititi plasti zob.

Ali formula PAP vsebuje peroksid?

Formula PAP ne vsebuje peroksidov, vključno z vodikovim peroksidom. Naš cilj je bilo razviti najbolj učinkovito formulo za beljenje, ne da bi pri tem žrtvovali zdravje ustne votline. Namesto tega smo združili učinke PAP, hidroksiapatita, da bi omogočili učinkovito beljenje zob brez občutljivosti ali poškodb.

Kako dolgo traja, da so vidni rezultati uporabe kompleta Pro Teeth Whitening LED Kit?

PAP je bil zasnovan tako, da se optimalni rezultati pokažejo že po prvi uporabi. Ta nova formula zdaj zagotavlja hitrejše rezultate kot kdaj koli prej. Za ohranjanje rezultatov po 1-2 tretmajih priporočamo vsakodnevno uporabo zobnega praška Original ali Powder Booster.

Ali lahko uporabljam komplet Pro Teeth Whitening LED Kit, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Kako poteka beljenje s PAP formulo?

Formula PAP pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi pri tem sproščala škodljive molekule, znane kot prosti radikali. Tako med postopkom beljenja ne pride do poškodb ali erozije sklenine, kar pomeni, da zunanje plasti zoba ostanejo nedotaknjene in lahko med učinkovitim beljenjem še naprej ščitijo živce.

Ali je LED ustnik vodoodporen?

LED ustnik ni vodoodporen, ker vsebuje baterijo. Pred čiščenjem z vodo ustnik vedno ločite od LED naprave.

Ali lahko izdelke HELLO COCO uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Pri kateri starosti je mogoče uporabljati LED napravo?

Naš komplet za beljenje se priporoča za otroke od 12.leta dalje.

Kako deluje rdeča svetloba?

Rdeča svetloba zmanjša občutljivost zob, hkrati pa remineralizira zobno sklenino.

Ali je beljenje zob varno?

Pri izdelavi vseh izdelkov HELLO COCO je varnost na prvem mestu. Tradicionalne sestavine za beljenje dokazano poškodujejo zobe in dlesni, zato HELLO COCO kot aktivno belilno sestavino uporablja PAP. Formula PAP učinkovito beli madeže, ne da bi pri tem ogrozila zdravje vaših zob, tako da bo vaš nasmeh sijoč in bolj zdrav. Prav tako je varno za dlesni in mehka tkiva v ustih. Poleg tega formula vsebuje ključne sestavine, ki dokazano izboljšujejo trdnost zob in blažijo morebitno že obstoječo občutljivost. Naši izdelki prav tako ne vsebujejo: PEG, SLS, parabenov, ftalatov, alkohola, karagenana, toluena in triklosana.

Ali lahko belilne trakove uporabljam, če sem noseča ali dojim?<

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin v naših belilnih trakovih, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Ali lahko uporabljam trakove s fasetami, mostički ali implantati?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Formula za beljenje PAP deluje tako, da oksidira madeže na naravnih zobeh, vendar lahko pomaga ohraniti enak odtenek , kot ga imajo ostali zobje, ki jih je zdravil zobozdravnik. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali belilni trakovi za zobe povzročajo občutljivost zob?

Naši belilni trakovi PAP vsebujejo aktivno belilno sestavino PAP, ki ne povzroča občutljivosti zob ali poškodb sklenine. Formula PAP pri beljenju vpliva izključno na madeže na zobeh, ne da bi poškodovala zaščitne plasti zoba. Za pomoč pri že obstoječi občutljivosti smo ustvarili formulo PAP z močnim sredstvom za zmanjšanje občutljivosti, znanim kot kalijev citrat.

Kako uporabljati belilne trakove?

Naši PAP belilni trakovi so bili zasnovani za priročno beljenje zob na poti in jih lahko uporabljate kadar koli tekom dneva ali kadar koli želite pobeliti zobe.

Kako delujejo belilni trakovi?

Naši belilni trakovi za zobe vsebujejo našo PAP formulo v obliki trakov. PAP formula pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi povzročila neželene učinke, kot sta draženje ali občutljivost mehkih tkiv (dlesni). Med 30-minutnim postopkom se sestavina razgradi in po odstranitvi traku ne pusti ostankov belilne tekočine.

Ali je prašek varen za mojo sklenino?

Da, prašek je varen za vašo sklenino, saj ne uporablja abrazivne metode beljenja. Namesto tega oksidira zobne madeže z aktivno belilno sestavino, ki zagotavlja učinkovite rezultate brez občutljivosti, draženja dlesni ali jedkanja sklenine.

Ali lahko prašek uporabljam, če imam fasete, implantate ali mostičke?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko izdelke HELLO COCO uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Ali lahko prašek uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Kako uporabljati prašek?
 1. Navlažite zobno ščetko in nanesite prašek hello coco.
 2. Zobe nežno ščetkajte s krožnimi gibi 3 minute.
 3. Usta temeljito izplahnite in ščetkanje zaključite z običajno zobno pasto.
 4. Uporabljajte 1-2-krat na teden kot dopolnitev običajni rutini beljenja zob.
Katere so ključne sestavine?
 • Bela glina - Izjemno dobro veže nase nečistoče in razstruplja ustno votlino. Hkrati je bogata z minerali, zato aktivno prispeva k remineralizaciji zobne sklenine in krepitvi dlesni.
 • Bentonitna glina - Je bogata z minerali, razstruplja ustno okolje in zaradi svojih adsorpcijskih lastnosti zelo učinkovito nase veže nečistoče.
 • Bela kurkuma - pomaga pri regeneraciji dlesni in preprečuje vnetja.
 • Ksilitol - ščiti pred prekomerno kislostjo ustne votline

Barvni korektor - pasta

Ali lahko Barvni korektor uporabljam s fasetami, implantati ali mostički?

Barvni korektor je popolnoma varen, saj gre za neabrazivno obliko beljenja, vendar priporočamo, da se izogibate čiščenju teh zob, saj je mogoče pobeliti le naravne zobe. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko uporabljam Barvni korektor, če imam zobni aparat?

Corrector je varen za uporabo z zobnim aparatom. Corrector uporablja tehnologijo barvne korekcije za začasno zakritje rumenih odtenkov na zobeh, pri čemer po odstranitvi zobnega aparata ne pride do neenakomerne obarvanosti zob. Corrector prav tako nima abrazivnega učinka.

Ali je Barvni korektor zobna pasta?

Barvni korektor je izdelek za korekcijo barve in ni namenjen temu, da bi nadomestil vašo vsakodnevno rutino čiščenja zob. Priporočamo, da Corrector uporabite zjutraj po umivanju zob z vašo običajno zobno pasto.

Ali lahko Barvni korektor uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Ali lahko hkrati uporabljam Barvni korektor in Pro Teeth Whitening LED Kit?

Korektor Barvni korektor lahko uporabite kot prvi ali zadnji korak na poti do svetlejšega nasmeha. Korektor Barvni korektor je namenjen ljudem, ki želijo po beljenju zob še bolj posvetliti svoje zobe ali ki že imajo zelo bele zobe in ne potrebujejo celotne nege, ki jo zagotavlja LED komplet za beljenje zob. Oksidiranje madežev na zobeh s PAP poveča svetlost in zmanjša intenzivnost rumenih madežev, medtem ko Barvni korektor izenači tople in hladne tone (odtenke) v zobeh, in razkrije bolj živahen odtenek beline.

Kako in kdaj naj uporabljam korektor Barvni korektor?

Korektor je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi ločeno vsak dan ali pred beljenjem, da odstranite neželene rumene odtenke na zobeh. Na zobno ščetko z mehkimi ščetinami nanesite 2 odmerka pumpice in nežno ščetkajte s krožnimi gibi 2 minuti. Po uporabi preostanek vsebine ne pogoltnite in odvečno sredstvo izplahnite iz ust.

Zakaj potrebujem Barvni korektor?

Corrector je namenjen ljudem, ki želijo svoje zobe po beljenju zob še bolj posvetliti ali tistim, ki že imajo zelo bele zobe in ne potrebujejo celotne nege, ki jo zagotavlja LED Kit.

Barvni korektor - prah

Ali lahko barvni korektor uporabljam s fasetami, implantati ali mostički?

Barvni korektor je popolnoma varen, saj ne gre za abrazijsko obliko beljenja, vendar priporočamo, da se izogibate čiščenju teh zob, saj je mogoče beliti le naravne zobe. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko uporabljam barvni korektor, če imam zobni aparat?

Korektor je varen za uporabo z zobnim aparatom. Korektor uporablja tehnologijo barvne korekcije za začasno zakritje rumenih odtenkov na zobeh, tako da po odstranitvi korektorja ne pride do neenakomerne obarvanosti zob. Corrector nima abrazivnega učinka.

Ali lahko barvni korektor uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090)

Kakšna je razlika med barvnim korektorjem v obliki paste in praška?

Barvni korektor v obliki prahu uporablja našo tehnologijo barvne korekcije v prahu za odstranjevanje madežev in posvetlitev zob. Barvni korektor - serum vsebuje močnejšo koncentracijo, zato so rezultati trajnejši.

Kako in kdaj naj uporabljam barvni korektor?

Prašek je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi samostojno vsak dan ali pred beljenjem, da odstranite neželene rumene odtenke na zobeh. Navlažite zobno ščetko in stresite odvečno vodo. Zobno ščetko potopite v posodico s praškom, tako da bodo ščetine enakomerno prekrite. Zobe temeljito ščetkajte 30 sekund. Po uporabi izplahnite usta in umijte zobno ščetko. Nato nežno odstranite odvečno barvo.

Katere so ključne sestavine PAP?

PAP
Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

HAp
Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Ali lahko belilno pero uporabljam s fasetami, implantati ali mostički?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Formula za beljenje PAP deluje tako, da oksidira madeže na naravnih zobeh, vendar lahko pomaga ohraniti enak odtenek , kot ga imajo ostali zobje, ki jih je zdravil zobozdravnik. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko belilno pero uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin v našem belilnem peresu, ki ga lahko predložite svojemu zdravniku: , Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hydroxylapatite, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Potassium Citrate.

Kako poteka beljenje s PAP formulo?

Formula PAP pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi pri tem sproščala škodljive molekule, znane kot prosti radikali. Tako med postopkom beljenja ne pride do poškodb ali erozije sklenine, kar pomeni, da zunanje plasti zoba ostanejo nedotaknjene in lahko med učinkovitim beljenjem še naprej ščitijo živce.

Ali lahko izdelke HELLO COCO uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Ali formula PAP vsebuje peroksid?

Formula PAP ne vsebuje peroksidov, vključno z vodikovim peroksidom. Naš cilj je bilo razviti najbolj učinkovito formulo za beljenje, ne da bi pri tem žrtvovali zdravje ustne votline.

Back shopping