Prašek za beljenje zob Booster

Ta prašek učinkovito beli zobe s kaolinom in bentonitno glino

 • Bela glina - Izjemno dobro veže na sebe nečistoče in razstruplja ustno votlino.
 • Bentonitna glina - Bogata je z minerali, razstruplja okolje v ustni votlini
 • Bela kurkuma - Pomaga pri regeneraciji dlesni in preprečuje vnetja.
 • Ksilitol - Ščiti pred prekomerno kislostjo ustne votline.
 • Brez SLS/SLES - Brez parabenov, živalskih sestavin in umetnih arom.
Kako deluje Booster?

Ta prašek je narejen iz edinstvene mešanice, ki vsebuje beli kaolin, bentonitno glino, belo kurkumo in sodo bikarbono, ki pomagajo odstraniti madeže in razkrijejo bolj bel nasmeh. Bela glina je bogata z minerali, zato aktivno prispeva k remineralizaciji zobne sklenine in krepitvi dlesni.

Uporabljajte kot dodatek rednemu postopku beljenja zob.

Prašek dodajte tako, da zobno ščetko potopite neposredno v posodico in si 3 minute temeljito ščetkate zobe.

Kako uporabljati Booster?

Navlažite zobno ščetko in nanjo nanesite prašek. Zobe nežno ščetkajte s krožnimi gibi 3 minute. Zobe temeljito sperite in ščetkanje zaključite z običajno zobno pasto. Uporabljajte 1-2-krat na teden kot dopolnitev običajni rutini beljenja zob.

Sestavine

Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide

Vsebine paketa

1 x Prašek za beljenje zob 30 g

Ta prašek učinkovito beli zobe s kaolinom in bentonitno glino

Na zalogi
15,50 €
Category: Izdelki
Weight: 0.2 kg

Zbogom, madeži. Pozdravljen, bel nasmeh!

Ta prašek je narejen iz edinstvene mešanice, ki vsebuje beli kaolin, bentonitno glino, belo kurkumo in sodo bikarbono, ki pomagajo odstraniti madeže in razkrijejo bolj bel nasmeh.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Ali je prašek varen za mojo sklenino?

Da, prašek je varen za vašo sklenino, saj ne uporablja abrazivne metode beljenja. Namesto tega oksidira zobne madeže z aktivno belilno sestavino, ki zagotavlja učinkovite rezultate brez občutljivosti, draženja dlesni ali jedkanja sklenine.

Ali lahko prašek uporabljam, če imam fasete, implantate ali mostičke?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko izdelke hello coco uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov hello coco posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Ali lahko prašek uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Kako uporabljati prašek?
 1. Navlažite zobno ščetko in nanesite prašek Hello Coco.
 2. Zobe nežno ščetkajte s krožnimi gibi 3 minute.
 3. Usta temeljito sperite in ščetkanje zaključite z običajno zobno pasto.
 4. Uporabljajte 1-2-krat na teden kot dopolnitev običajni rutini beljenja zob.
Katere so ključne sestavine?
 • Bela glina - Izjemno dobro veže nase nečistoče in razstruplja ustno votlino. Hkrati je bogata z minerali, zato aktivno prispeva k remineralizaciji zobne sklenine in krepitvi dlesni.
 • Bentonitna glina - Je bogata z minerali, razstruplja ustno okolje in zaradi svojih adsorpcijskih lastnosti zelo učinkovito nase veže nečistoče.
 • Bela kurkuma - pomaga pri regeneraciji dlesni in preprečuje vnetja.
 • Ksilitol - ščiti pred prekomerno kislostjo ustne votline
Back shopping