P R O Komplet za beljenje zob

Naš najzmogljivejši komplet za beljenje zob. Priložena so 3 precizna peresa, napolnjena z našim izjemno močnim belilnim PAP gelom. Odstranjuje madeže in zobne obloge od kave, vina, čaja in kajenja.

 • Profesionalno beljenje v samo 15 minutah
 • Brez občutljivosti ali draženja zob
 • Eleganten. Lahek. Brezžični ustnik brez BPA 
 • Naprava za beljenje zob z 32 LED diodami
Kaj je tehnologija modre in rdeče svetlobe?

Naprava za beljenje zob z 32 LED diodami, ki zagotavlja izjemne rezultate, ne da bi pri tem naredili kompromis pri udobju. Lahka, brezžična in vodoodporna zasnova za največje udobje v ustih. Tehnologija modre svetlobe oksidira naš PAP gel in tako aktivira njegove maksimalne učinke beljenja. Rdeča svetloba zmanjšuje občutljivost zob, hkrati pa remineralizira zobno sklenino.

Kaj je PAP formula?

Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

03 banner

Hitreje, brezžično in z najučinkovitejšim PAP gelom za beljenje za rezultate, podobne tistim pri zobozdravniku, vendar brez bolečine. 

Kaj vsebuje
 • 3 x Belilna peresa za 12-15 uporab - 3 x 2 ml
 • 1 x Brezžični ustnik z 32 LED diodami
 • 1 x Majhen USB napajalnik, enostaven za uporabo
 • 1 x Elegantna potovalna torbica za beljenje za na pot
 • 1 x Priročnik
 • 1 x Lestvica beljenja
Kako se uporablja?

Zavrtite spodnji del peresa, dokler se gel ne sprosti. Nanesite tanko plast gela na sprednjo stran očiščenih zob, pri čemer se izognite dlesnim. Vstavite LED ustnik v usta, ga vklopite in pustite delovati. Ustnik se bo po 15 minutah sam izklopil. Uporabljajte enkrat na dan 7 dni, nato pa postopek ponovite po 6 tednih.

Skrb za napravo
Pred čiščenjem z vodo ustnik vedno ločite od LED naprave.

Sestavine

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Znanstveno preverjena sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatite (HAp)
Hidroksiapatit je glavna sestavina zob. Formula PAP+ vsebuje sintetično različico, ki vrača minerale v poškodovane dele sklenine, kar bo sčasoma pomagalo okrepiti in zaščititi plasti zob.

Potassium Citrate
Močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga ublažiti že obstoječo občutljivost zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Sestavine
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Najboljši rezultati beljenja zob

Trenutno ni na voljo
79,50 €
Category: Izdelki
Weight: 0.5 kg

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) je znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatit

Hydroxyapatit (HAp) je redek mineral, ki je naravno prisoten v zobni sklenini. Formula PAP vsebuje sintetično različico PAP, ki pomaga pri glajenju mikrorazpok na zobeh, kjer se zadržujejo zobne obloge. Hkrati ustvarja zaščitni sloj, zaradi katerega so zobje bolj odporni proti zobni gnilobi.

Potassium Citrate

Potassium Citrate je močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga ublažiti že obstoječo občutljivost zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Najboljši rezultati beljenja zob.

Komplet za beljenje zob smo popolnoma preoblikovali, da bi zagotovili maksimalne učinke in udobje pri domači uporabi LED svetlobe.

 

Naprava za beljenje zob z 32 LED diodami, ki zagotavlja izjemne rezultate brez kompromisov.

Hitreje, brezžično in z najučinkovitejšim PAP gelom za beljenje za rezultate, podobne tistim pri zobozdravniku, zajamčeno brez bolečine.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Kako uporabljati Pro Teeth Whitening LED Kit?
 1. Zavrtite spodnji del peresa, dokler se gel ne sprosti.
 2. Nanesite tanko plast gela na sprednjo stran očiščenih zob, pri čemer se izognite dlesnim.
 3. Vstavite LED ustnik v usta, ga vklopite in pustite delovati. Ustnik se bo po 15 minutah sam izklopil.
 4. Uporabljajte enkrat na dan 7 dni, nato pa postopek ponovite po 6 tednih.
 5. Za boljše rezultate 1 uro po beljenju ne pijte, ne jejte in ne kadite. Pred čiščenjem z vodo ustnik vedno ločite od LED naprave.
Kako uporabljati dual mode?

Prvi način je 15 minutno učinkovito beljenje z modro svetlobo. Drugi način je 10-minutno beljenje z modro in rdečo svetlobo za učinkovito beljenje, zmanjšanje občutljivosti in remineralizacijo zobne sklenine.

Katere so ključne sestavine PAP?

PAP

Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

HAp

Hidroksiapatit je glavna sestavina zob. Formula PAP+ vsebuje sintetično različico, ki vrača minerale v poškodovane dele sklenine, kar bo sčasoma pomagalo okrepiti in zaščititi plasti zob.

Ali formula PAP vsebuje peroksid?

Formula PAP ne vsebuje peroksidov, vključno z vodikovim peroksidom. Naš cilj je bilo razviti najbolj učinkovito formulo za beljenje, ne da bi pri tem žrtvovali zdravje ustne votline. Namesto tega smo združili učinke PAP, hidroksiapatita, da bi omogočili učinkovito beljenje zob brez občutljivosti ali poškodb.

Kako dolgo traja, da so vidni rezultati uporabe kompleta Pro Teeth Whitening LED Kit?

PAP je bil zasnovan tako, da se optimalni rezultati pokažejo že po prvi uporabi. Ta nova formula zdaj zagotavlja hitrejše rezultate kot kdaj koli prej. Za ohranjanje rezultatov po 1-2 tretmajih priporočamo vsakodnevno uporabo zobnega praška Original ali Powder Booster.

Ali lahko uporabljam komplet Pro Teeth Whitening LED Kit, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Kako poteka beljenje s PAP formulo?

Formula PAP pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi pri tem sproščala škodljive molekule, znane kot prosti radikali. Tako med postopkom beljenja ne pride do poškodb ali erozije sklenine, kar pomeni, da zunanje plasti zoba ostanejo nedotaknjene in lahko med učinkovitim beljenjem še naprej ščitijo živce.

Ali je LED ustnik vodoodporen?

LED ustnik ni vodoodporen, ker vsebuje baterijo. Pred čiščenjem z vodo ustnik vedno ločite od LED naprave.

Ali lahko izdelke HELLO COCO uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Pri kateri starosti je mogoče uporabljati LED napravo?

Naš komplet za beljenje se priporoča za otroke od 12.leta dalje.

Kako deluje rdeča svetloba?

Rdeča svetloba zmanjša občutljivost zob, hkrati pa remineralizira zobno sklenino.

Ali je beljenje zob varno?

Pri izdelavi vseh izdelkov HELLO COCO je varnost na prvem mestu. Tradicionalne sestavine za beljenje dokazano poškodujejo zobe in dlesni, zato HELLO COCO kot aktivno belilno sestavino uporablja PAP. Formula PAP učinkovito beli madeže, ne da bi pri tem ogrozila zdravje vaših zob, tako da bo vaš nasmeh sijoč in bolj zdrav. Prav tako je varna za dlesni in mehka tkiva v ustih. Poleg tega formula vsebuje ključne sestavine, ki dokazano izboljšujejo trdnost zob in blažijo morebitno že obstoječo občutljivost. Naši izdelki prav tako ne vsebujejo: PEG, SLS, parabenov, ftalatov, alkohola, karagenana, toluena in triklosana.

Back shopping