Bleščilo za zobe

Glos za zobe je takojšnje belilo za zobe brez peroksida, zasnovano tako, da deluje kot ličilo, vendar za vaše zobe. Zagotavlja biserni sijaj zob, ki ga lahko ponovno nanesete čez dan, zato je idealen za izboljšanje vašega nasmeha na poti.

  • Neinvazivno beljenje
  • Učinek posvetlitve in sijaja
  • Enostaven za uporabo na poti
Kako deluje glos za zobe?

Podobno kot glos za ustnice tudi glos za zobe deluje tako, da odbija svetlobo, zaradi česar so vaši zobje videti svetlejši, vaš nasmeh pa sijoč. Biserno bleščeča formula, ki prekrije zobe, ustvari takojšen učinek svetlečega sijaja.

Kako in kdaj uporabljati glos za zobe?

Pred uporabo zobe temeljito osušite. Z dolgimi, enakomernimi potegi nanesite tanek sloj od vrha proti dnu vsakega zoba. Po nanosu zaprite usta, da se izdelek enakomerno razporedi. Glos za zobe lahko po potrebi ponovno nanesete. Odlično je za hitro izboljšanje in pripravo na posebne priložnosti!

Sestava

Hidrogenirani poliizobuten, metil hidrogenirani rozinat, dimetilsililat silicijevega dioksida, kopolimer PPG-12/SMDI, kopolimer, silicijev dioksid, olje poprove mete (Mentha Piperita), natrijev acetat, titanov dioksid (CI 77891)

Vsebina paketa

1 x glos za zobe 4 ml

Glos za takojšnje posvetlitev.

Na zalogi
19,50 €
Category: Izdelki

Pikica na i za vaš nasmeh

Doživite nezamenljiv končni poudarek vsakega videza glosa za zobe znamke hello coco. Ta glos bo vašemu nasmehu dal takojšen sijaj s svetlim in sijočim zaključkom.

Stavite na glos za zobe

Že ena sama uporaba bo vašemu nasmehu takoj prinesla več beline in privlačnosti. Zasijte z novim nasmehom.

 

Imate kakšna vprašanja? Imamo odgovore

Se lahko glos uporabljate na zobnih laminatih, kronah, implantatih, mostičkih ali zobnih aparatih?

V glosu ni sestavin, ki bi lahko ogrozile celovitost laminatov, kron, implantatov, mostičkov ali aparatov. Kljub temu vedno priporočamo, da se o uporabi izdelka posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Kako uporabljati?

Pred uporabo temeljito osušite zobe. Z dolgimi, enakomernimi potegi nanesite tanek sloj glosa od zgoraj navzdol na vsak zob. Po nanosu na vse zobe zaprite usta, da se izdelek enakomerno razporedi. Glos za zobe lahko po potrebi ponovno nanesete.

Kako deluje glos za zobe?

Podobno kot sijaj za ustnice tudiglos za zobe deluje tako, da odbija svetlobo, zaradi česar so zobje videti svetlejši, vaš nasmeh pa sijoč. Biserno bleščeča formula, ki prekrije vaše zobe, ustvari takojšen učinek posvetlitve.

Back shopping