Zobna pasta Vanilija

Kateri okus vam je najbolj všeč?

Vanilija
Znan okus vanilije.

Lubenica
Na valovih sladke lubenice.

Meta
Izbruh svežine.

Mango Sorbet
Eksotičen okus manga.

Kokos
Svež okus kokosa.

Breskov ledeni čaj
Lahek in osvežilen okus.

Jagoda
Sladek okus jagode.

Grozdje
Edinstveno grozdje.

Kateri okus vam je najbolj všeč?

Zobna pasta z okusom vanilije prinaša osvežujočo izkušnjo za vašo ustno higieno. To je kot osvežilni požirek vanilijevega smoothieja za vaše zobe.

  • Okus, poln svežine
  • Vsebuje ksilitol in fluorid
  • Dolgoročne koristi za zdravje ustne votline

V čem je ta zobna pasta drugačna?

hello coco uporablja sestavine najvišje kakovosti za doseganje popolnega čiščenja z lepim videzom, zdravjem in vitalnostjo. Ta zobna pasta zagotavlja edinstveno izkušnjo nege nasmeha. Pasta ima popoln okus in vonj, prav tako kot vanilija. Zobna pasta zagotavlja številne zaščitne ukrepe - naša formula Fluorid+ zmanjšuje občutljivost, spodbuja bolj zdrave dlesni in izboljšuje zdravje vaših ust.

Ta zobna pasta zagotavlja edinstveno izkušnjo nege nasmeha.

Kako uporabljati pasto?

Zobno pasto nanesite na zobno ščetko. Zobe temeljito ščetkajte vsaj 2 minuti. Zobno pasto je priporočljivo uporabljati vsaj 2-krat na dan, zjutraj in zvečer. Temeljito izperite zobe in usta.

Sestava

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Flavour (Aroma), Disodium Phosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Zinc Lactate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Benzoic Acid, (CI 7789).

Vsebuje: natrijev fluorid 0,243 % W/W (ekv. 1100 ppm f.)

Vsebina paketa
  • 1 x zobna pasta Vanilija 60 ml
Na zalogi
9,80 €
Category: Izdelki

Privoščite svojim zobem svežino.

Vanilija

Zobna pasta z okusom vanilije prinaša osvežujočo izkušnjo za vašo ustno higieno. To je kot osvežilni požirek vanilijevega smoothieja za vaše zobe.

 

Lubenica

Val okusne lubenice dvigne ščetkanje zob na višjo raven. Pripnite se in uživajte v polnem okusu.

 

Meta

Z vsakim ščetkanjem boste doživeli izbruh svežine. To je "pick-me-up", ki vas dvigne in nikoli ne spusti. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Mango Sorbet

Eksotičen okus manga bo ščetkanje zob dvignil na novo raven. Pripnite se in uživajte v poplavi eksotičnega okusa.

 

Kokos

Svež okus kokosa z rajskega otoka dvigne čiščenje zob na novo raven. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Breskov ledeni čaj

Ta lahka in osvežilna zobna pasta je kot poletni vetrič in predstavlja popolno svežino, po kateri hrepeni vaš nasmeh. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Jagoda

Zobna pasta z okusom jagode je osvežujoč način za začetek dneva z okusom sladke jagode in učinkovito zobno nego, ki poskrbi za čista in sveža usta. To je kot izbruh okusa jagodnega smoothija vsakič, ko si umivate zobe.

 

Grozdje

Zobna pasta Grozdje zagotavlja osvežujoč okus grozdja vsakič, ko si umivate zobe, in poskrbi, da so vaša usta čista in sveža. To je kot izkušnja okusa žvečilnega gumija z grozdjem, ki zobno nego dvigne na višjo raven.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

V čem je ta zobna pasta drugačna?

Zobna pasta Hello Coco diši in ima okus kot odlična poslastica za vaše zobe - 2 minuti ščetkanja se bosta spremenili v pravi užitek. Zobna pasta zagotavlja večkratno zaščito - naša formula s fluoridom+ zmanjšuje občutljivost, skrbi za bolj zdrave dlesni in izboljšuje zdravje ustne votline.

Ali lahko pasto uporabljam vsak dan?

Da, vse naše zobne paste Hello Coco so odlične za vsakodnevno uporabo! Uporabljamo sestavine najvišje kakovosti, ki zagotavljajo dolgotrajne koristi za zdravje ustne votline. Naša zobna pasta vsebuje cinkov laktat, ki nevtralizira hlapne žveplove spojine (VSC), ksilitol zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in stabilizira pH v ustni votlini, kalcijev glicerofosfat pa zmanjšuje erozijo sklenine in pospešuje njeno obnovo.

Od katere starosti naprej lahko uporabljam zobno pasto?

Zobno pasto lahko uporabljate od 6.leta dalje.

Back shopping