Barvni korektor za beljenje zob

Korekcijska pasta pomaga posvetliti zobe s tehnologijo barvne korekcije. Ker korektor uravnoteži odtenke v zobeh, prekrije rumene madeže in izboljša belino vaših zob.

  • Uporablja tehnologijo barvne korekcije
  • Neinvazivno beljenje.
  • Izboljša belino zob
  • Ksilitol - ščiti pred prekomerno kislostjo ustne votline
Ste že slišali za vijolični šampon?

Zagotovo ga še niste preizkusili na svojih zobeh. Deluje takole:

Barvna korekcija se začne na barvnem krogu, kjer sta vijolična in rumena komplementarni barvi, ki si stojita nasproti. Ko na zobe nanesete vijolično pasto, boste nevtralizirali rumene odtenke in jih odstranili ter razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve. S kombinacijo dveh v vodi topnih korekcijskih barv je mogoče odstraniti vse odtenke rumene barve in doseči svetlejši nasmeh.

Nov način za svetlejši nasmeh s pomočjo tehnologije barvne korekcije.

Korektor uporabljajte po beljenju, vsak dan ali za posvetlitev zob.

Kako uporabljati korektor?

Korektor je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi samostojno vsak dan ali pred dejanskim beljenjem. Navlažite zobno ščetko in s pritiskom na črpalko nanesite pasto. Zobe ščetkajte 2 minuti. Temeljito izplahnite usta.

Sestavine

Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Vsebine paketa

1x Barvni korektor za beljenje zob

Zbogom rumeni madeži.

Na zalogi
19,50 €
Category: Izdelki
Weight: 0.2 kg

Ste že slišali za vijolični šampon? Zagotovo ga še niste preizkusili na svojih zobeh. Kako deluje:

Barvna korekcija se začne na barvnem krogu, kjer sta vijolična in rumena nasprotni si komplementarni barvi. Ko na zobe nanesete vijolično pasto, boste nevtralizirali rumene odtenke in jih odstranili ter tako razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve.

 

S kombinacijo dveh v vodi topnih korekcijskih barv je mogoče odstraniti vse odtenke rumene barve in doseči svetlejši nasmeh.

Korekcijska pasta pomaga posvetliti zobe s tehnologijo barvne korekcije. Ker korektor uravnoteži odtenke v zobeh, prekrije rumene madeže in izboljša belino vaših zob.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Ali lahko Colour Corrector uporabljam s fasetami, implantati ali mostički?

Colour Corrector je popolnoma varen, saj gre za neabrazivno obliko beljenja, vendar priporočamo, da se izogibate čiščenju teh zob, saj je mogoče pobeliti le naravne zobe. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko uporabljam Colour Corrector, če imam zobni aparat?

Corrector je varen za uporabo z zobnim aparatom. Corrector uporablja tehnologijo barvne korekcije za začasno zakritje rumenih odtenkov na zobeh, pri čemer po odstranitvi zobnega aparata ne pride do neenakomerne obarvanosti zob. Corrector nima abrazivnega učinka.

Ali je Colour Corrector zobna pasta?

Colour Corrector je izdelek za korekcijo barve in ni namenjen temu, da bi nadomestil vašo vsakodnevno rutino čiščenja zob. Priporočamo, da Corrector uporabite zjutraj po umivanju zob z vašo običajno zobno pasto.

Ali lahko Colour Corrector uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Ali lahko hkrati uporabljam Colour Corrector in Pro Teeth Whitening LED Kit?

Korektor Colour Corrector lahko uporabite kot prvi ali zadnji korak na poti do svetlejšega nasmeha. Korektor Colour Corrector je namenjen ljudem, ki želijo po beljenju zob še bolj posvetliti svoje zobe ali ki že imajo zelo bele zobe in ne potrebujejo celotne nege, ki jo zagotavlja LED komplet za beljenje zob. Oksidiranje madežev na zobeh s PAP poveča svetlost in zmanjša intenzivnost rumenih madežev, medtem ko Colour Corrector izenači tople in hladne tone (odtenke) v zobeh, in razkrije bolj živahen odtenek beline.

Kako in kdaj naj uporabljam korektor Colour Corrector?

Korektor je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi ločeno vsak dan ali pred beljenjem, da odstranite neželene rumene odtenke na zobeh. Na zobno ščetko z mehkimi ščetinami nanesite 2 odmerka pumpice in nežno ščetkajte s krožnimi gibi 2 minuti. Po uporabi preostanek vsebine ne pogoltnite in odvečno sredstvo izplahnite iz ust.

Zakaj potrebujem Colour Corrector?

Corrector je namenjen ljudem, ki želijo svoje zobe po beljenju zob še bolj posvetliti ali tistim, ki že imajo zelo bele zobe in ne potrebujejo celotne nege, ki jo zagotavlja LED Kit.

Back shopping