Barvni korektor za beljenje zob – prašek

Če na zobe nanesete vijolični puder, boste nevtralizirali rumene odtenke, jih odstranili ter razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve.

  • 30 sekund za jasnejši nasmeh
  • Uporablja tehnologijo barvne korekcije
  • Izboljša belino zob
  • Varen za dlesni
  • Varen za dlesni
Kako deluje prašek?

Barvna korekcija se začne na barvnem krogu, kjer sta vijolična in rumena komplementarni barvi, ki si stojita nasproti. Če na zobe nanesete vijolični puder, boste nevtralizirali rumene odtenke, jih odstranili ter razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve.

Korekcijski puder za aktivno posvetlitev zob v 30 sekundah po ščetkanju.

Zobno ščetko preprosto potopite v prašek in ščetkajte 30 sekund, da se zobje posvetlijo.

Kako uporabljati prašek?

Korektor je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi samostojno vsak dan ali pred dejanskim beljenjem. Navlažite zobno ščetko in stresite odvečno vodo. Zobno ščetko potopite v posodico s praškom, tako da bodo ščetine enakomerno prekrite. Zobe temeljito ščetkajte 30 sekund. Po uporabi izplahnite usta in umijte zobno ščetko. Nato nežno odstranite odvečno barvo.

Sestavine

Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090).

Vsebine paketa

1 x Barvni korektor 12 g

Vijolični prašek za odstranjevanje madežev.

Na zalogi
17,50 €
Category: Izdelki
Weight: 0.2 kg

Ste že slišali za vijolični šampon? Zagotovo ga še niste preizkusili na svojih zobeh. Kako deluje:

Barvna korekcija se začne na barvnem krogu, kjer sta vijolična in rumena nasprotni si komplementarni barvi. Ko na zobe nanesete vijolično pasto, boste nevtralizirali rumene odtenke in jih odstranili ter tako razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve.

 

S kombinacijo dveh v vodi topnih korekcijskih barv je mogoče odstraniti vse odtenke rumene barve in doseči svetlejši nasmeh.

Korekcijski prašek pomaga posvetliti zobe s tehnologijo za korekcijo barve. Ker korektor uravnoteži odtenke v zobeh, prekrije rumene madeže in izboljša belino vaših zob.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Ali lahko barvni korektor uporabljam s fasetami, implantati ali mostički?

Barvni korektor je popolnoma varen, saj ne gre za abrazivno obliko beljenja, vendar priporočamo, da se izogibate čiščenju teh zob, saj je mogoče beliti le naravne zobe. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko uporabljam barvni korektor, če imam zobni aparat?

Korektor je varen za uporabo z zobnim aparatom. Korektor uporablja tehnologijo barvne korekcije za začasno skritje rumenih odtenkov na zobeh, tako da po odstranitvi korektorja ne pride do neenakomerne obarvanosti zob. Korektor prav tako ni abraziven.

Ali lahko barvni korektor uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko povsem drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090)

Kakšna je razlika med barvnim korektorjem v obliki paste in praška?

Barvni korektor v obliki prahu uporablja našo tehnologijo barvne korekcije v prahu za odstranjevanje madežev in posvetlitev zob. Barvni korektor - serum vsebuje močnejšo koncentracijo, zato so rezultati trajnejši.

Kako in kdaj naj uporabljam barvni korektor?

Prašek je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi samostojno vsak dan ali pred beljenjem, da odstranite neželene rumene odtenke na zobeh. Navlažite zobno ščetko in stresite odvečno vodo. Zobno ščetko potopite v posodico s praškom, tako da bodo ščetine enakomerno prekrite. Zobe temeljito ščetkajte 30 sekund. Po uporabi izplahnite usta in umijte zobno ščetko. Nato nežno odstranite odvečno barvo.

Back shopping