Ultimate Whitening komplet

Korekcijska pasta s pomočjo tehnologije barvne korekcije posvetli zobe, medtem ko so naši PAP belilni trakovi najbolj priročen način beljenja.

  • Uporablja tehnologijo barvne korekcije
  • Izboljša belino zob
  • Izboljša belino zob
  • 14 posameznih procedur za na pot
Kaj komplet vsebuje?
  • PAP Belilni trakovi za zobe
  • Barvni korektor za beljenje zob

Dosezite najboljše rezultate za svoj nasmeh.

PAP trakovi za beljenje zob za na pot so odlična rešitev za beljenje zob brez občutljivosti za zasedene ljudi. V kombinaciji z uporabo korekcijskega seruma boste dlje časa ohranili svetlejši in sijoč nasmeh.

Sestavine

PAP Trakovi za beljenje zob
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate.

Barvni korektor za beljenje zob
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Najhitrejši način za bolj bele zobe.

Na zalogi
49 € –9 % 44,50 €
Category: Priročni kompleti
Weight: 0.5 kg
ultimate set banner
49 € –9 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) je znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatit

Hydroxyapatit (HAp) je redek mineral, ki je naravno prisoten v zobni sklenini. Formula PAP vsebuje sintetično različico PAP, ki pomaga pri glajenju mikrorazpok na zobeh, kjer se zadržujejo zobne obloge. Hkrati ustvarja zaščitni sloj, zaradi katerega so zobje bolj odporni proti zobni gnilobi.

Potassium Citrate

Potassium Citrate je močna sestavina za zmanjšanje občutljivosti, ki pomaga ublažiti že obstoječo občutljivost zob. Vstopi v zob in poskrbi za trajno zaščito živcev pred bolečino in občutljivostjo.

Odprite, nalepite, nasmehnite se!

Odlepite dolg trak in lepljivo stran prilepite na zgornje zobe. Trdno pritisnite trak navzdol in ga prepognite čez zadnjo stran zob, da ga pritrdite. Ponovite s kratkim trakom na spodnjih zobeh. Pustite delovati 30 minut in uživajte v bolj belem nasmehu.

 

Ste že slišali za vijolični šampon? Zagotovo ga še niste preizkusili na svojih zobeh. Kako deluje:

Barvna korekcija se začne na barvnem krogu, kjer sta vijolična in rumena nasprotni si komplementarni barvi. Ko na zobe nanesete vijolično pasto, boste nevtralizirali rumene odtenke in jih odstranili ter tako razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Ali lahko uporabljam belilne trakove za zobe, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin v naših belilnih trakovih, ki ga lahko predložite svojemu zdravniku: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Ali lahko uporabljam trakove s fasetami, mostički ali implantati?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Formula za beljenje PAP deluje tako, da oksidira madeže na naravnih zobeh, vendar lahko pomaga ohraniti enak odtenek , kot ga imajo ostali zobje, ki jih je zdravil zobozdravnik. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali belilni trakovi za zobe povzročajo občutljivost zob?

Naši belilni trakovi PAP vsebujejo aktivno belilno sestavino PAP, ki ne povzroča občutljivosti zob ali poškodb sklenine. Formula PAP pri beljenju vpliva izključno na madeže na zobeh, ne da bi poškodovala zaščitne plasti zoba. Za pomoč pri že obstoječi občutljivosti smo ustvarili formulo PAP z močnim sredstvom za zmanjšanje občutljivosti, znanim kot kalijev citrat.

Kako uporabljati belilne trakove?

Naši PAP belilni trakovi so bili zasnovani za priročno beljenje zob na poti in jih lahko uporabljate kadar koli tekom dneva ali kadar koli želite pobeliti zobe.

Kako delujejo belilni trakovi?

Naši belilni trakovi za zobe vsebujejo našo PAP formulo v obliki trakov. PAP formula pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi povzročila neželene učinke, kot sta draženje ali občutljivost mehkih tkiv (dlesni). Med 30-minutnim postopkom se sestavina razgradi in po odstranitvi traku ne pusti ostankov belilne tekočine.

Back shopping