Everyday Whitening komplet

Korekcijska pasta z uporabo tehnologije barvne korekcije posvetli vaše zobe, medtem ko Powder Booster pripomore k izboljšanju vaše redne rutine beljenja zob. Peneča zobna pasta vsebuje izvleček poprove mete, ki pomirja dlesni in poskrbi za svež občutek v ustih.

 • Odstranjuje madeže in bakterije.
 • Kokosovo olje ščiti zobe pred demineralizacijo zobne sklenine.
 • Uporablja tehnologijo barvne korekcije.
 • Neinvazivno beljenje.
Kaj komplet vsebuje?
 • Barvni korektor za beljenje zob
 • Powder Booster
 • Peneča zobna pasta

Bolj beli zobje še nikoli niso imeli tako dobrega okusa.

Popolna kombinacija izdelkov. Peneča zobna pasta za vsakodnevno ščetkanje zob. Powder Booster za izboljšanje redne rutine beljenja zob skupaj z barvnim korektorjem, ki uporablja barvno korekcijo za posvetlitev zob.

Sestavine

Barvni korektor za beljenje zob
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Prašek za beljenje zob Powder Booster
Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Peneča zobna pasta Mint
Water (Solvent), Glycerin (Humectants), Pentasodium Triphosphate (pH adjustor), Propylene Glycol (Humectants), Poloxamer 407 (foaming agent), Poloxamer 338 (Emulsifier), Phosphoric Acid (pH adjustor), Disodium Pyrophosphate (pH adjustor), Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Benzyl Alcohol (Preservative), Cetylpyridinium Chloride (Preservative), Sodium Saccharin (sweetener), Sucralose (sweetener).

Osvežite in pobelite svoj nasmeh.

Na zalogi
50,50 € –9 % 45,70 €
Category: Priročni kompleti
Weight: 0.5 kg
everyday set banner
50,50 € –9 %

Ste že slišali za vijolični šampon? Zagotovo ga še niste preizkusili na svojih zobeh. Kako deluje:

Barvna korekcija se začne na barvnem krogu, kjer sta vijolična in rumena nasprotni si komplementarni barvi. Ko na zobe nanesete vijolično pasto, boste nevtralizirali rumene odtenke in jih odstranili ter tako razkrili opazno svetlejši odtenek bele barve.

 

Zbogom, madeži. Pozdravljen, bel nasmeh!

Ta prašek je narejen iz edinstvene mešanice, ki vsebuje beli kaolin, bentonitno glino, belo kurkumo in sodo bikarbono, ki pomagajo odstraniti madeže in razkrijejo bolj bel nasmeh.

 

Bolj beli zobje še nikoli niso imeli tako dobrega okusa.

Zobna pena je sredstvo za vsakodnevno čiščenje zob, hkrati pa je aktivno oglje 100 % naravni izdelek, ki varno beli zobe in ščiti pred demineralizacijo zobne sklenine.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Ali lahko Colour Corrector uporabljam s fasetami, implantati ali mostički?

Colour Corrector je popolnoma varen, saj gre za neabrazivno obliko beljenja, vendar priporočamo, da se izogibate čiščenju teh zob, saj je mogoče pobeliti le naravne zobe. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko uporabljam Colour Corrector, če imam zobni aparat?

Corrector je varen za uporabo z zobnim aparatom. Corrector uporablja tehnologijo barvne korekcije za začasno zakritje rumenih odtenkov na zobeh, pri čemer po odstranitvi zobnega aparata ne pride do neenakomerne obarvanosti zob. Corrector nima abrazivnega učinka.

Ali je Colour Corrector zobna pasta?

Colour Corrector je izdelek za korekcijo barve in ni namenjen temu, da bi nadomestil vašo vsakodnevno rutino čiščenja zob. Priporočamo, da Corrector uporabite zjutraj po umivanju zob z vašo običajno zobno pasto.

Ali lahko Colour Corrector uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Ali lahko hkrati uporabljam Colour Corrector in Pro Teeth Whitening LED Kit?

Korektor Colour Corrector lahko uporabite kot prvi ali zadnji korak na poti do svetlejšega nasmeha. Korektor Colour Corrector je namenjen ljudem, ki želijo po beljenju zob še bolj posvetliti svoje zobe ali ki že imajo zelo bele zobe in ne potrebujejo celotne nege, ki jo zagotavlja LED komplet za beljenje zob. Oksidiranje madežev na zobeh s PAP poveča svetlost in zmanjša intenzivnost rumenih madežev, medtem ko Colour Corrector izenači tople in hladne tone (odtenke) v zobeh, in razkrije bolj živahen odtenek beline.

Kako in kdaj naj uporabljam korektor Colour Corrector?

Korektor je najbolje uporabljati kot sredstvo po beljenju, lahko pa ga uporabljate tudi ločeno vsak dan ali pred beljenjem, da odstranite neželene rumene odtenke na zobeh. Na zobno ščetko z mehkimi ščetinami nanesite 2 odmerka pumpice in nežno ščetkajte s krožnimi gibi 2 minuti. Po uporabi preostanek vsebine ne pogoltnite in odvečno sredstvo izplahnite iz ust.

Zakaj potrebujem Colour Corrector?

Corrector je namenjen ljudem, ki želijo svoje zobe po beljenju zob še bolj posvetliti ali tistim, ki že imajo zelo bele zobe in ne potrebujejo celotne nege, ki jo zagotavlja LED Kit.

Ali je prašek varen za mojo sklenino?

Da, prašek je varen za vašo sklenino, saj ne uporablja abrazivne metode beljenja. Namesto tega oksidira zobne madeže z aktivno belilno sestavino, ki zagotavlja učinkovite rezultate brez občutljivosti, draženja dlesni ali jedkanja sklenine.

Ali lahko prašek uporabljam, če imam fasete, implantate ali mostičke?

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom in se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko izdelke HELLO COCO uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Ali lahko prašek uporabljam, če sem noseča ali dojim?

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah. Tukaj je celoten seznam sestavin, ki ga lahko posredujete svojemu zdravniku: Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Kako uporabljati prašek?
 1. Navlažite zobno ščetko in nanesite prašek Hello Coco.
 2. Zobe nežno ščetkajte s krožnimi gibi 3 minute.
 3. Usta temeljito sperite in ščetkanje zaključite z običajno zobno pasto.
 4. Uporabljajte 1-2-krat na teden kot dopolnitev običajni rutini beljenja zob.
Katere so ključne sestavine?
 • Bela glina - Izjemno dobro veže nase nečistoče in razstruplja ustno votlino. Hkrati je bogata z minerali, zato aktivno prispeva k remineralizaciji zobne sklenine in krepitvi dlesni.
 • Bentonitna glina - Je bogata z minerali, razstruplja ustno okolje in zaradi svojih adsorpcijskih lastnosti zelo učinkovito nase veže nečistoče.
 • Bela kurkuma - pomaga pri regeneraciji dlesni in preprečuje vnetja.
 • Ksilitol - ščiti pred prekomerno kislostjo ustne votline
Koliko časa bo minilo, preden bodo vidni rezultati Hello Coco praška ali pene?

Rezultati bodo vidni že po prvi uporabi.

Kako pogosto naj uporabljam prašek Hello Coco z aktivnim ogljem?

Za doseganje najboljših rezultatov vam priporočamo, da prašek uporabljate dvakrat na dan.

Za koliko uporab zadostuje ena tuba?

Priporočamo, da si zobe čistite dvakrat na dan. Izdelek naj bi v tem primeru zadostoval za dva meseca.

Back shopping