PAP Belilno pero

Pozdravite najbolj priljubljen način beljenja zob. Z našim kompaktnim in prenosnim belilnim peresom lahko belite zobe doma ali na poti.

  • Takoj polepša zobe in jih sčasoma pobeli.
  • Priročno pero za na pot
  • Varno za sklenino in dlesni.
Kako deluje PAP belilno pero?

Belilno pero PAP lahko brez težav in učinkovito uporabljate za postopno beljenje, da dosežete še bolj bel nasmeh. PAP je znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Beljenje na poti.

Kdo pravi, se zobje lahko belijo samo doma? Privoščite svojim zobem belino, ko jo najbolj potrebujete.

Kako uporabljati pero?

Pred beljenjem si temeljito očistite zobe z zobno pasto. Odstranite pokrovček in kliknite na gumb na koncu peresa, dokler se ne sprosti belilni gel (ob prvi uporabi bo morda potrebnih nekaj klikov). Nasmehnite se in na zobe nanesite tanko plast gela. Preden zaprete usta, počakajte 30 sekund in pustite gel delovati 10-30 minut. Po beljenju si usta izplahnite z vodo. Eno uro po beljenju ne jejte in ne pijte. Uporabljajte enkrat na dan v obdobju 14 dni.

Sestavine

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hydroxylapatite, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Potassium Citrate.

Vsebina paketa

1 x PAP Belilno pero 3 ml

Kjerkoli. Kadarkoli.

Na zalogi
10,90 €
Category: Izdelki
Weight: 0.2 kg

Phthalimidoperoxycaproicacid

Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) je znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Hydroxyapatit

Hydroxyapatit (HAp) je redek mineral, ki je naravno prisoten v zobni sklenini. Formula PAP vsebuje sintetično različico PAP, ki pomaga pri glajenju mikrorazpok na zobeh, kjer se zadržujejo zobne obloge. Hkrati ustvarja zaščitni sloj, zaradi katerega so zobje bolj odporni proti zobni gnilobi.

Kjerkoli. Kadarkoli.

Pozdravite najbolj priljubljeno beljenje zob. Naša kompaktna in prenosna belilna peresa vam omogočajo beljenje zob doma ali na poti.

 

Beljenje na poti, brez občutljivosti zob.

Izdelano iz najboljših sestavin za postopno beljenje vašega nasmeha brez bolečine ali občutljivosti.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

Katere so ključne sestavine PAP?

PAP
Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

HAp
Znanstveno dokazana sestavina za beljenje zob, ki predstavlja varno alternativo peroksidu. Med oksidacijo zobnih madežev nima negativnih stranskih učinkov, kar omogoča učinkovito beljenje brez bolečin in občutljivosti zob.

Ali lahko uporabljam belilno pero s fasetami, mostički ali implantati?<

Fasete, implantati ali mostički niso namenjeni beljenju in zahtevajo posebno nego pri zobozdravniku. Formula za beljenje PAP deluje tako, da oksidira madeže na naravnih zobeh, vendar lahko pomaga ohraniti enak odtenek , kot ga imajo ostali zobje, ki jih je zdravil zobozdravnik. Vedno priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zobozdravnikom, da se prepričate, da je to pravi izdelek za vas.

Ali lahko belilno pero uporabljam, če sem noseča ali dojim?<

Vsaka nosečnost je lahko popolnoma drugačna, zato vedno priporočamo, da se pred uporabo izdelkov Hello Coco vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali porodničarko o vaših morebitnih zdravstvenih težavah Tukaj je celoten seznam sestavin v naših belilnih peresih, ki ga lahko predložite svojemu zdravniku: Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hydroxylapatite, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Potassium Citrate.

Kako poteka beljenje s PAP formulo?

Formula PAP pri beljenju oksidira zobne madeže, ne da bi pri tem sproščala škodljive molekule, znane kot prosti radikali. Tako med postopkom beljenja ne pride do poškodb ali erozije sklenine, kar pomeni, da zunanje plasti zoba ostanejo nedotaknjene in lahko med učinkovitim beljenjem še naprej ščitijo živce.

Ali lahko izdelke HELLO COCO uporabljam z zobnim aparatom?

Zobni aparat bo povzročil neenakomerno beljenje, zato priporočamo, da pred uporabo naših izdelkov počakate, da se odstrani. Priporočamo, da se pred uporabo izdelkov HELLO COCO posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Ali formula PAP vsebuje peroksid?

Formula PAP ne vsebuje peroksidov, vključno z vodikovim peroksidom. Naš cilj je bilo razviti najbolj učinkovito formulo za beljenje, ne da bi pri tem žrtvovali zdravje ustne votline.

Back shopping