Komplet zobnih past

Ker je na voljo toliko okusov, zakaj ne bi poskusili vseh in ugotovili, kateri okus vam je najbolj všeč? Poskusite vsak posamezen okus.

Kaj vsebuje komplet?
  • Lubenica
  • Meta
  • Mango Sorbet
  • Kokos
  • Breskov ledeni čaj

V čem se ta zobna pasta razlikuje od drugih?

Hello Coco uporablja sestavine najvišje kakovosti za doseganje popolnega čiščenja zob, ki poskrbi za dober videz, zdravje in vitalnost. Ta zobna pasta zagotavlja edinstveno izkušnjo pri skrbi za lep nasmeh. Pasta ima čudovit okus in diši kot lubenica. Zobna pasta zagotavlja večkratno zaščito - naša formula s fluoridom+ zmanjšuje občutljivost zob, skrbi za bolj zdrave dlesni in izboljša zdravje ustne votline.

Ta zobna pasta zagotavlja edinstveno izkušnjo pri skrbi za lep nasmeh.

Kako uporabljati pasto?

Na zobno ščetko nanesite zobno pasto. Zobe temeljito ščetkajte vsaj 2 minuti. Priporočljivo je, da zobno pasto uporabljate vsaj 2-krat na dan, zjutraj in zvečer . Odvečno zobno pasto odstranite.

Sestavine

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Flavour (Aroma), Disodium Phosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Zinc Lactate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Benzoic Acid.

Vsebuje: Sodium fluoride 0.243% W/W (eq. 1100 ppm f.)

Vsebina paketa
  • 1 x Zobna pasta lubenica 60 ml
  • 1 x Zobna pasta meta 60 ml
  • 1 x Zobna pasta breskov ledeni čaj 60ml
  • 1 x Zobna pasta mango 60 ml
  • 1 x Zobna pasta kokos 60 ml

Poskusite in ugotovite, kateri okus vam je najbolj všeč.

Na zalogi
49 € –9 % 44,50 €
Category: Priročni kompleti
Weight: 0.5 kg
992x992 zubne pasty
49 € –9 %

Privoščite svojim zobem svežino.

Breskov ledeni čaj

Ta lahka in osvežilna zobna pasta je kot poletni vetrič in predstavlja popolno svežino, po kateri hrepeni vaš nasmeh. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Kokos

Svež okus kokosa z rajskega otoka dvigne čiščenje zob na novo raven. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Mango Sorbet

Eksotičen okus manga bo ščetkanje zob dvignil na novo raven. Pripnite se in uživajte v poplavi eksotičnega okusa.

 

Meta

Z vsakim ščetkanjem boste doživeli izbruh svežine. To je "pick-me-up", ki vas dvigne in nikoli ne spusti. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Lubenica

Val okusne lubenice dvigne ščetkanje zob na višjo raven. Pripnite se in uživajte v polnem okusu.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

V čem je ta zobna pasta drugačna?

Zobna pasta Hello Coco diši in ima okus kot odlična poslastica za vaše zobe - 2 minuti ščetkanja se bosta spremenili v pravi užitek. Zobna pasta zagotavlja večkratno zaščito - naša formula s fluoridom+ zmanjšuje občutljivost, skrbi za bolj zdrave dlesni in izboljšuje zdravje ustne votline.

Ali lahko pasto uporabljam vsak dan?

Da, vse naše zobne paste Hello Coco so odlične za vsakodnevno uporabo! Uporabljamo sestavine najvišje kakovosti, ki zagotavljajo dolgotrajne koristi za zdravje ustne votline. Naša zobna pasta vsebuje cinkov laktat, ki nevtralizira hlapne žveplove spojine (VSC), ksilitol zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in stabilizira pH v ustni votlini, kalcijev glicerofosfat pa zmanjšuje erozijo sklenine in pospešuje njeno obnovo.

Od katere starosti naprej lahko uporabljam zobno pasto?

Zobno pasto lahko uporabljate od 6.leta dalje.

Back shopping