Zobna pasta Lubenica

Kateri okus vam je najbolj všeč?

Lubenica
Na valovih sladke lubenice.

Meta
Izbruh svežine.

Mango Sorbet
Eksotičen okus manga.

Kokos
Svež okus kokosa.

Breskov ledeni čaj
Lahek in osvežilen okus.

Jagoda
Sladek okus jagode.

Vanilija
Znan okus vanilije.

Grozdje
Edinstveno grozdje.

Val sladke lubenice dvigne čiščenje zob na novo raven. Pripnite se in uživajte v polnem okusu lubenice.

  • Osvežilen okus
  • Vsebuje ksilitol in fluorid
  • Dolgoročne pozitivne učinke na zdravje ustne votline

V čem se ta zobna pasta razlikuje od drugih?

Hello Coco uporablja sestavine najvišje kakovosti za doseganje popolnega čiščenja zob, ki poskrbi za dober videz, zdravje in vitalnost. Ta zobna pasta zagotavlja edinstveno izkušnjo pri skrbi za lep nasmeh. Pasta ima čudovit okus in diši kot lubenica. Zobna pasta zagotavlja večkratno zaščito - naša formula s fluoridom+ zmanjšuje občutljivost zob, skrbi za bolj zdrave dlesni in izboljša zdravje ustne votline.

Ta zobna pasta zagotavlja edinstveno izkušnjo pri skrbi za lep nasmeh.

Kako uporabljati pasto?

Na zobno ščetko nanesite zobno pasto. Zobe temeljito ščetkajte vsaj 2 minuti. Priporočljivo je, da zobno pasto uporabljate vsaj 2-krat na dan, zjutraj in zvečer . Odvečno zobno pasto odstranite.

Sestavine

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Flavour (Aroma), Disodium Phosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Zinc Lactate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Benzoic Acid.

Vsebuje: natrijev fluorid 0,243 % W/W (ekv. 1100 ppm f.)

Vsebina paketa
  • 1 x Zobna pasta lubenica 60 ml
Na zalogi
2 €
Category: darcek
Weight: 0.2 kg

Privoščite svojim zobem svežino.

Lubenica

Val okusne lubenice dvigne ščetkanje zob na višjo raven. Pripnite se in uživajte v polnem okusu.

 

Meta

Z vsakim ščetkanjem boste doživeli izbruh svežine. To je "pick-me-up", ki vas dvigne in nikoli ne spusti. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Mango Sorbet

Eksotičen okus manga bo ščetkanje zob dvignil na novo raven. Pripnite se in uživajte v poplavi eksotičnega okusa.

 

Kokos

Svež okus kokosa z rajskega otoka dvigne čiščenje zob na novo raven. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Breskov ledeni čaj

Ta lahka in osvežilna zobna pasta je kot poletni vetrič in predstavlja popolno svežino, po kateri hrepeni vaš nasmeh. Pripnite se in uživajte v svežem okusu.

 

Jagoda

Zobna pasta z okusom jagode je osvežujoč način za začetek dneva z okusom sladke jagode in učinkovito zobno nego, ki poskrbi za čista in sveža usta. To je kot izbruh okusa jagodnega smoothija vsakič, ko si umivate zobe.

 

Vanilija

Zobna pasta z okusom vanilije prinaša osvežujočo izkušnjo za vašo ustno higieno. To je kot osvežilni požirek vanilijevega smoothieja za vaše zobe.

 

Grozdje

Zobna pasta Grozdje zagotavlja osvežujoč okus grozdja vsakič, ko si umivate zobe, in poskrbi, da so vaša usta čista in sveža. To je kot izkušnja okusa žvečilnega gumija z grozdjem, ki zobno nego dvigne na višjo raven.

 

 

 

Imate vprašanja? Imamo odgovore

V čem je ta zobna pasta drugačna?

Zobna pasta Hello Coco diši in ima okus kot odlična poslastica za vaše zobe - 2 minuti ščetkanja se bosta spremenili v pravi užitek. Zobna pasta zagotavlja večkratno zaščito - naša formula s fluoridom+ zmanjšuje občutljivost, skrbi za bolj zdrave dlesni in izboljšuje zdravje ustne votline.

Ali lahko pasto uporabljam vsak dan?

Da, vse naše zobne paste Hello Coco so odlične za vsakodnevno uporabo! Uporabljamo sestavine najvišje kakovosti, ki zagotavljajo dolgotrajne koristi za zdravje ustne votline. Naša zobna pasta vsebuje cinkov laktat, ki nevtralizira hlapne žveplove spojine (VSC), ksilitol zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in stabilizira pH v ustni votlini, kalcijev glicerofosfat pa zmanjšuje erozijo sklenine in pospešuje njeno obnovo.

Od katere starosti naprej lahko uporabljam zobno pasto?

Zobno pasto lahko uporabljate od 6.leta dalje.

Back shopping